Overslaan en naar de inhoud gaan

Nood aan tijdelijke financiële ondersteuning?

We matchen je met een van onze consultants. Klikt het? Dan zetten we een project op dat voldoet aan al jouw behoeften. Daarna gaan onze finance consultants op een deskundige en proactieve manier aan de slag. Met de brede kennis en ervaring van Finvision experts als back-up, spelen ze snel en efficiënt in op problemen, denken ze enthousiast mee en zijn ze betrokken bij jouw organisatie.     

Onze definitie van tijdelijke outsourcing? Professionele ondersteuning met diepgaande financiële expertise.

Een nieuw project dat onverwacht meer mankracht vraagt? Een specifieke expertise die niet voorhanden is in je onderneming? Je hebt maar beter een plan B klaar. Reken op onze deskundige finance professionals om je tijdelijk te ondersteunen. Ze zijn thuis in alle financiële markten en hebben het beste voor met jouw bedrijf.   

De expertises van onze consultants

  • A/P en A/R accountants
  • G/L accountants
  • Chief accountants
  • Financial controllers
  • Business controllers
  • Plant controllers
  • IFRS- & consolidatie experten
  • Treasury analisten
  • Credit collectors/controllers

Finvision, een kwaliteitslabel

Enkel de beste financiële talenten werven we aan. Dat doen we na een grondig selectieproces. Kennis, vaardigheden en attitude staan daarin centraal. Onze Finvision waarden dragen we hoog in het vaandel en vinden we dan ook graag terug bij onze financiële consultants. 
Via onze Finvision Academy krijgt elke consultant  de gepaste training en coaching om te groeien en steeds nieuwe kennis en skills te ontwikkelen.

Daarnaast worden onze financiële consultants ondersteund door de interne expertises  van Finvision. Onze consultants kunnen met al hun vragen steeds terecht bij de collega’s. Op deze manier is er toegang tot een uitgebreid netwerk van experten in diverse specifieke finance domeinen.

Hoe gaan we te werk?

1
Introductie
Alles start met een outsourcing-verzoek. Nadien komen we bij jou op kantoor langs, bespreken we de noden en stemmen we de mogelijkheden af.
2
Expert
zoektocht
Omdat we dicht bij de consultants staan, weten we wat de voorkeuren, aspiraties en gewenste werkomgevingen zijn. Deze input stemmen we af op de aanvraag. Pas als er een fit is, gaan we verder.
3
CV-review
We nemen samen het cv van de consultant door en delen dit ook via e-mail. Als er een klik is, gaan we verder. Hierin streven we altijd naar een wederzijds enthousiasme.
4
Kennismaking
Idealiter ontmoeten jullie elkaar op locatie om elkaar te leren kennen en de compatibiliteit te testen. Beide partijen beoordelen de fit en de mogelijke samenwerking. Wij volgen op voor feedback.
5
Ready to roll
Is er een match? Dan bespreken we jouw contract en kan je carrière bij Finvision starten.

Op zoek naar een finance professional?

Contacteer Kathleen Delporte,
onze expert in Outsourcing