Overslaan en naar de inhoud gaan

Maak kennis met Finvision

In een industrie gedreven door data, KPI’s, tools en rapporten zijn cijfers de baas. Maar hier, bij Finvision, zetten we in op mensen. Want het inzicht en de visie, dat komt van hen. Finance professionals die meewerken, meedenken en meebouwen. Zij doen wat geen enkele tool kan. Zij maken het verschil voor onze klanten.

Welkom bij Finvision

Sinds onze start in 2012 hebben we hard gewerkt om onze kantoren samen te smelten, expertise te delen en elkaar te ondersteunen. De basis van wat we vandaag samen hebben opgebouwd ligt in het echt leren kennen, begrijpen en vertrouwen van elkaar, zowel vennoten als medewerkers.

Onze groei en toekomst

We zijn de voorbije jaren jaarlijks met meer dan 15% gegroeid in zowel medewerkers als omzet. De structuren die we de voorbije jaren hebben opgebouwd laten ons nu toe ons nog meer te richten op het verdiepen en verbreden van onze dienstverlening.

Waarom Finvision?

Onze medewerkers voelen zich goed bij Finvision omdat er een warme sfeer heerst binnen de kantoren. We zijn er voor elkaar, over de kantoren en service lines heen. Er zijn doorgroeimogelijkheden en we blijven investeren in opleidingen en de ontwikkeling van nieuwe producten. Onze leiderschapsstijl is ondersteunend, kennis wordt gedeeld en er heerst een open feedbackcultuur. Onze jobinhoud is uitdagend en je staat zelf aan het stuur van je carrière. We hebben veel vertrouwen in elkaar.

Onze vennoten zijn enthousiast en hebben nog steeds grote plannen. We hebben passie voor wat we doen. Ondernemerschap biedt ons vrijheid, autonomie en avontuur. Het zien groeien van mensen en hen verantwoordelijkheid zien nemen, geeft veel voldoening. De verbinding met medewerkers, klanten en andere vennoten is verrijkend. We zijn trots op gelukkige medewerkers en tevreden klanten. We zijn samen iets waardevols aan het opbouwen en willen dit overdragen aan de volgende generatie.

Als CEO ben ik dankbaar voor de gesprekken met onze medewerkers, de samenwerking en vriendschappen binnen de vennotengroep, en tevreden klanten. Ik ben trots op onze medewerkers, ook als ik voormalige medewerkers zie groeien in nieuwe omgevingen. De toenemende samenwerking tussen onze kantoren, de positieve resultaten van onze medewerkersbevraging en de groeiende Strava-community onder onze medewerkers maken me blij. Ook de vriendschappen die tussen Finvision medewerkers ontstaan, soms voor het leven, waardeer ik enorm.

Tot binnenkort!

Dieter Engelen, CEO

 

Dieter Engelen,
CEO

Onze waarden

 • Verbonden

  Liever dan titels zetten we in op talenten en persoonlijkheden. Zo zijn we gelijkwaardig en blijft niemand achter. Die verbondenheid versterken we dagelijks door open te communiceren en met verrassende groepsactiviteiten.

 • Klantgericht

  Luisteren, noden in kaart brengen en daar maximaal op inspelen. Enkel zo maken we onze belofte echt waar. 

 • Uitdagend

  We blijven onszelf uitdagen en zetten onze kennis in om onszelf en die van onze collega’s mee te helpen ontwikkelen. Zo bouwen we  elk aan ons eigen carrièrepad, op ons eigen tempo . 

 • Warm

  Hier komen mensen op de eerste plaats en dat met de passende waardering en ondersteuning. We zijn er voor elkaar, ook als het even wat minder gaat. 

 • Kwalitatief

  We staan achter wat we doen en hoe we dit brengen naar klanten. We blijven onszelf tegelijk ook in vraag stellen want we geloven dat een zelfkritische houding het hele team scherp houdt! 

 • Flexibel 

  We schakelen snel, maar stemmen dit ook af met de klant. Daarbij staan we ook open voor innovatie en omarmen we dynamiek en evolutie. Zo blijven we vooruitgaan en groeien. 

200+

financiële experts staan klaar om jouw onderneming naar een hoger level te tillen.

10

Betrokken partners managen hun service line in alle kantoren.

7

locaties in Vlaanderen en Brussel van waaruit onze experten actief zijn.

Ervaar de Finvision cultuur

De essentie van onze cultuur? Uitdagingen, kritisch denken en teamspirit. Ze maken deel uit van onze dagelijkse activiteiten. Maar ook buiten de werkuren streven we naar meer. Tijdens een happy hour of een sportieve activiteit, zetten we onze zorgen opzij en maken we plaats voor fun. We zijn een warm en flexibel team. 

Partners

Jurgen Jackers

Partner Accountancy & Tax, External audit

Sam Verfaillie

Partner Controlling & performance management, IFRS & consolidation, BI & analytics

Karel Nijs

Partner External Audit

Alexander Nulens

Partner Data & process

Dieter Engelen

CEO & Partner

Christophe De Paepe

Partner Transaction Advisory Services

Kathleen Delporte

Partner Outsourcing

Alix Stockman

Partner Tax

Geert Van Hemelryck

Partner Accountancy & External Audit

Geert Duchateau

Partner Accountancy & External audit

Interesse in een carrière bij Finvision?

Benieuwd hoe we jouw onderneming kunnen helpen?