Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Al gehoord van klokkenluiders, maar u vraagt zich af waarom u als ondernemer zou investeren in hun bescherming? Hoe een intern meldkanaal kan bijdragen aan uw business? Een ervaringsdeskundige van AB InBev deelt graag zijn ervaring met u in een webinar.

De Europese Unie heeft immers beslist dat vanaf december 2021 organisaties met meer dan 50 medewerkers moeten beschikken over een klokkenluider-systeem. Zo’n systeem is een intern meldkanaal waarlangs medewerkers, maar ook leveranciers, onderaannemers, of zelfs sollicitanten op anonieme of vertrouwelijke manier wantoestanden kunnen melden die plaatsvinden in uw organisatie. Waarom zou u investeren in zo’n intern meldkanaal? Hoe kan zo’n systeem een meerwaarde betekenen voor uw organisatie? Wat is de relatie met uw bestaand preventiebeleid?

Angel Corbacho, verantwoordelijke compliance bij AB Inbev en in die hoedanigheid ervaringsdeskundige, getuigt erover.

Dus bent u bedrijfsleider en wil u weten hoe u wettelijke ‘last’ kunt omzetten in een voordeel? Bent u verantwoordelijk audit, compliance of HR en moet u uw management overtuigen van het nut van een intern meldkanaal? Wilt u vragen stellen aan peers die reeds zo’n systeem hebben?

Schrijf u dan nu gratis in ons op webinar van 14 januari, en leer van anderen hoe dit kan. Tijdens het webinar worden zowel Engels als Nederlands gebruikt.

Schrijf nu in