Finvision fin overzicht icon neg

Data- & procesanalyse:

Uw risico’s correct inschatten, interne controles verzekeren, monitoren van uw prestaties en uw doelstellingen behalen: aan al die acties hangen heel wat gegevens vast. Meerdere informaticasystemen leiden uw stroom aan bedrijfsdata in goede banen. Maar haalt u ook het maximum uit die databerg?

Bij Finvision helpen we u om de juiste beslissingen te kunnen nemen om uw onderneming te sturen en te doen groeien. Dat doen we door u bruikbare inzichten aan te leveren in de massa bedrijfsdata met onze ervaren medewerkers, expertise en met innovatieve analyse- en visualisatietools. We laten u deze inzichten periodiek of continue evalueren en beheren via ongoing monitoring.

Van analyse tot sturing

Uw ERP-, communicatie-, facturatie- en operationele systemen op elkaar afstemmen, is geen sinecure. Bovendien genereren deze systemen een massa aan (ruwe) bedrijfsdata met de uitdaging om relevante inzichten in te krijgen en dit vanuit verschillende perspectieven: financieel/controlling, operationeel, klanten, IT, productie, enz. Onze specialisten helpen u deze data te analyseren en brengen ze samen in overzichtelijke en betekenisvolle informatie die u helpt uw onderneming nog beter te doen presteren.

Onze aanpak is heel pragmatisch, we willen heel goed begrijpen wat jullie doelstellingen zijn van deze oefening en ontwikkelen en realiseren van daaruit de nodige inzichten in uw data met als focus relevantie en kennisdeling. Onze aanpak kan verschillende vormen aannemen van volledige outsourcing naar een samenwerking met uw team of het beschikbaar stellen van een expert voor een tijdelijke invulling.

We passen, indien gewenst, vernieuwde tools in zoals:

  • Data-analyse: ACL Robotics, Data3Sixty, SQL en Python/R
  • Proces-analyse: Minit Process mining
  • Visualisatie: PowerBI en Qlik Sense/Qlikview.

Benieuwd welke data-oplossingen
uw bedrijf doen groeien?

Stel ons al uw vragen

Uw aanspreekpunt voor data- & procesanalyse

Sam Verfaillie
Sam Verfaillie
Expert in IFRS, consolidaties, interne controles, externe en interne audits, data en proces analyses & waarderingen