Overslaan en naar de inhoud gaan

Transaction Advisory Services

Binnen TAS begeleiden we investeerders, ondernemers en financierders met als doel hen in staat te stellen een geïnformeerde investerings- of financieringsbeslissing te nemen. We komen tussen in het kader van overnames, fusies, herstructureringen, overdrachten en financieringsbeslissingen, waarbij zoveel mogelijk inzicht geboden wordt in de financiële prestaties, de risico’s en business drivers van een bedrijf. Dit doen we zowel op basis van analyse van historische als van toekomstgerichte informatie. Onze experts bieden advies op het vlak van waarderingen en due diligence support. Op deze manier versterken we je onderhandelingspositie en krijg je een beter beeld van de target. 

  • Waarderingen
  • Buyer support bij acquisitie due diligence
  • Vendor due diligence
  • Vendor assistance support

Uw aanspreekpunt voor Transaction Advisory Services

Ik ben sinds 2013 vennoot bij Finvision en heb ruime ervaring in financiële dienstverlening. Voordat ik me toelegde op transacties, werkte ik als auditor bij toonaangevende bedrijven zoals Arthur Andersen en Grant Thornton. Ik ben ook erkend bedrijfsrevisor sinds 2002 en heb mijn academische achtergrond versterkt met een postgraduaat in fiscale wetenschappen en expertise in Valuations & Corporate Finance. Sinds 2008 heb ik me gericht op transactions support diensten, eerst bij Grant Thornton en later bij Finvision. 

Met meer dan 15 jaar ervaring in due diligence en waarderingen, speel ik een essentiële rol in meer dan 100 deals per jaar, voornamelijk als buyer-side adviseur. Mijn missie is om klanten te begeleiden bij weloverwogen investeringsbeslissingen, met een persoonlijke en betrokken aanpak, waarbij ik streef naar voorstellen die als fair en goed onderbouwd ervaren worden door alle betrokken partijen in een transactie. 

Christophe De Paepe - expert Transaction Advisory Services

Meer weten over Transaction Advisory Services?

Contacteer Christophe De Paepe,
onze expert in Transaction Advisory Services